GOODYEAR VECTOR 4SEASONS 185/55 R14 M+S 3PMSF 80H

Kiváló irányíthatóság minden időjárás esetén

A Goodyear új Vector 4Seasons abroncsa egész évben optimális teljesítményt kínál. Az egyedi Időjárás-követő Technológia révén az abroncs idomulni tud az évszakok változásaihoz. A négy évszakos abroncsra rákerült a „hópihe jelölés” is, jelezve, hogy a termék hivatalosan is megfelel a tisztán téli besorolású abroncsokkal szembeni előírásoknak. A Vector 4Seasons egész évben nagy teljesítményt kínál.

Ha nem szereti cserélgetni a gumikat a nyár és a tél elején, egyszerűbb lesz az élete, ha csak egy szett abroncsot kell használnia, amire egész évben számíthat.

Goodyear
611442
185/55 R14 80H M+S 3PMSF
C1
D
D
AC
71

EU ABRONCSJELÖLÉSI SZABÁLYOZÁS

Az Európai Parlament és a Tanács 1222/2009/EK rendelete alapján, minden 2012 júniusa után gyártott és az EU területén belül értékesített gumiabroncs* esetén 2012. novembertől az értékesítés helyén vagy magán a gumiabroncson címkét kell elhelyezni.

Balra láthatja ehhez a gumihoz az új EU abroncscímkét. Ez nagyon hasonlít a háztartási gépeken, például mosó- vagy mosogatógépeken széles körben használt címkékhez.

További tájékoztatónkat a jelölésekkel kapcsolatban erre a linkre kattintva olvashatja el.

Az új abroncscímkézési előírásokról, valamint a gyakran feltett kérdésekről az Európai abroncs és gumi gyártók szövetségétől (ETRMA) kaphat tájékoztatást.

ETRMA weboldal

* A rendelet hatálya alá tartoznak a személygépjárművek, kishaszongépjárműveket és nagy teherautók abroncsai.

GOODYEAR

Frank Seiberling 1898-ban alapította meg a Goodyear Tire & Rubber Company-t, a vállalatot Charles Goodyearről nevezte el, aki felfedezte a vulkanizálást. Seiberling vezette be a jellegzetes szárnyas lábat, ami kereskedelmi védjegy lett, és amely szimbolikus kapcsolatot jelent a társaság múltjával.

A Goodyear 13 munkással kezdte meg a gyártást, első sorban kerékpár és hintó gumiabroncsokat gyártottak. Folyamatos fejlődés árán elérték, hogy 1916-ra a világ legnagyobb gumiabroncs gyártója lett. Ezt a jeles alkalmat egy új szlogennel ünnepelték meg: „Több ember utazik Goodyear gumiabroncsokon, mint bármi máson”.

A Goodyear gumiabroncsok kiváló minőséget képviselnek, ezt bizonyítja az is, hogy a Holdon az első keréknyomokat is Goodyear gumik hagyták. A Goodyear mintázatai biztos tapadást és kimagasló teljesítményt nyújtanak a változatos útkörülmények között is. 

Akció
Akciós ár:
38.620 Ft
30.409 Ft + ÁFA
ALACSONY KÉSZLET
db